30.08. 2016

                    

 

           JÍDELNÍČEK       

                                        24.9. - 28.9. 2018

 PONDĚLÍ

PŘESNÍDÁVKA

Chléb, pomazánka zeleninová se sýrem, čaj dětský bylinný, ovoce

1a,7

POLÉVKA

Z droždí 1a,3,9,12
HLAVNÍ JÍDLO Vepřové maso na paprice, krupicové noky, ovocná šťáva 1a,3,7
SVAČINA

Cereální kuličky s mlékem

1a,6,7,8

 ÚTERÝ

PŘESNÍDÁVKA

Kaiserka tmavá, pomazánka hanácká, vanilkové mléko, zelenina

1ab,7
POLÉVKA Dýňový krém s krutony 1a,7
HLAVNÍ JÍDLO

Rybí filé, šťouchané brambory s pažitkou, banánový salát, džus

4,7
SVAČINA

Chléb, pomazánka česneková se šunkou, čaj s citronem

1a,7

 STŘEDA

PŘESNÍDÁVKA

Chléb, pomazánka kečupová, jahodové mléko,ovoce 1a,7

POLÉVKA

Gulášová 1a

HLAVNÍ JÍDLO

Langoše s kečupem a sýrem, ovocná limonáda

1a,7
SVAČINA

Sladký rohlík, malcao

1a,7

 ČTVRTEK

PŘESNÍDÁVKA

Lámankový chléb, sloní papáníčko, ostružinový čaj, ovoce 1ab,7,10

POLÉVKA

Z červené čočky 1a,9

HLAVNÍ JÍDLO

Zapečené špagety s hovězím masem, voda s citronem 1a,9

SVAČINA

Chléb s máslem a vařeným vejcem, rajče, mléko 1a, 3,7

 PÁTEK

PŘESNÍDÁVKA

 

 

POLÉVKA                     S T Á T N Í     S V Á T E K  
HLAVNÍ JÍDLO    
SVAČINA

 

 
     
   

 

23.09. 2015

SEZNAM ALERGENŮ V SOULADU S NAŘÍZENÍM Č. 1169/ 2011 O POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ O POTRAVINÁCH SPOTŘEBITELŮM

 

1 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK

2 KORÝŠI A VÝROBKY Z NICH

3 VEJCE A VÝROBKY Z NICH

4 RYBY A VÝROBKY Z NICH

5 JÁDRA PODZMENICE OLEJNÉ (ARAŠÍDY) A VÝROBKY Z NICH

6 SOJOVÉ BOBY (SOJA) A VÝROBKY Z NICH

7 MLÉKO A VÝROBKY Z NĚJ

8 SUCHÉ SKOŘÁPKOVÉ PLODY (8a mandle, 8b lískové ořechy, 8c vlašské ořechy,

8d kešu ořechy, 8e pekanové ořechy, 8f para ořechy, 8g pistácie, 8h makadamie)

9 CELER A VÝROBKY Z NĚJ

10 HOŘČICE A VÝROBKY Z NÍ

11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) A VÝROBKY Z NICH

12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY (VE VYŠŠÍCH KONCETRACÍCH)

13 VLČÍ BOB (LUPINA) A VÝROBKY Z NĚJ

14 MĚKKÝŠI A VÝROBKY Z NICH

 

 

  1. Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě

  2. Výrobky od dodavatelů jsou vyrobeny na provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, soju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici

  3. Pitný režim zajištěn po celý den